• Fiecare dintre noi, citind Sfânta Scriptură, am descoperit versete care ne-au impresionat și ne-au rămas întipărite în minte. În această noapte… dimineață, vă propun să nu ne oprim în dreptul titlului, ci din contră să postăm mai multe versete care ne-au impresionat. Versetul poate fi însoțit de o părere personală, (Acest lucru nu este obligatoriu dar contează) poate cineva are nevoie de această părere.
  • În această dimineață, am onoarea să fiu primul care postează sub acest titlu (VERSETUL CARE M-A IMPRESIONAT) și vă provoc și pe voi să faceti acest lucru.
    ____________________
    „Cât despre mine, eu vă botez cu apă; dar vine Acela care este mai puternic decât mine, și căruia eu nu sunt vrednic să-I desleg cureaua încălțămintelor. El vă va boteza cu Duhul Sfânt și cu foc. Acela are lopata în mână; Își va curăța aria cu desăvârșire, și Își va strânge grâul în grânar, iar pleava o va arde într-un foc care nu se stinge.”
    Luca 23:16-17 – Propovăduirea lui Ioan Botezătorul.
  • M-am oprit în dreptul acestor două versete deoarece m-au pus pe gânduri, trimițându-mă în Matei 13:24-30 – Pilda neghinei. Din aceste două pasaje putem observa atenționările repetate cu privire la sfârșitul nostru, de aceea vă propun să căutăm mai mult fața lui Dumnezeu. Să fim serioși, eu prefer să fiu cu Dumnezeu în cer decât să ard în focul „care nu se stinge”, cred că sunteți de acord cu mine. 🙂
  • Sursa: Sfânta Scriptură (Traducerea: Dumitru Cornilescu)

Share the joy
FacebookTwitterGoogle PlusEmailYahoo