Pentru a crea un registru naţional de identificare pentru a permite o “mai bună monitorizare a pacienţilor cu toate informaţiile referitoare la sănătatea lor.” Nou proiect de lege privind îngrijirea sănătăţii (menţionate la HR 3200), care a fost recent adoptat de Congres, contine (de la pagina 1001 a proiectului), cerinţa ca toţi cetăţenii care depind de el (sistemul de sănătate ) trebuie să fie “identificat”, prin implantarea unui cip sub piele.

De fapt, a fost planificat de la sfârşitul anului 2004, astfel cum reiese de la un document oficial al FDA. Acest document de la FDA (Food and Drug Administration), din data de 10 decembrie 2004 are dreptul de clasa II ale documentului de orientare speciale: Microcipul respectiv va oferii informatii despre pacient si analizele sale medicale.
Astfel toate persoanele care au primit microcip vor fi listate într-un fişier nou care va fi stabilit pe scop, deoarece nu a existat înainte.
Sub pretextul de a asigura o mai bună îngrijire a sănătăţii şi starea de sănătate a persoanelor fizice, de fapt, populaţia va fi marcata cu un microcip. Etichetarea obligatorie este destinat pentru toţi americanii pana in 2013.
La pagina 1006 ale proiectului includ o clarificare cu privire la data intrării în vigoare a dispozitivului:

“Data Efectivă. Ministrul de Sanatate si Servicii Umane va dezvolta şi va începe punerea în aplicare a registrului în conformitate cu secţiunea 519 (g) din Federal Food Drug si cosmetice, astfel cum a fost adăugată din punctul, nu mai târziu de 36 de luni de la data de adoptarea acestei legi, indiferent de reglementări finale.”

Prin urmare, treizeci şi şase luni de la data punerii în aplicare a Legii! Acest lucru ne dă trei ani. Astfel 2013 este anul în care marcajul obligatoriu ar trebui să înceapă. Reţineţi că aceasta va intra în vigoare chiar dacă nu există reglementări privind utilizarea acesteia a fost adoptată. Faptul că există sau nu un cadru definit anterior cu privire la utilizarea de “registru”.

Ei bine, dacă vă imaginaţi cumva că “sistemul” stă degeaba, vă înşelaţi! Iar atunci când prostia unei părţi a populaţiei este mare şi mai este şi dublată de o manipulare crâncenă, se petrece ceea ce veţi vedea în acest filmuleţ  – americani care stau la coadă, din proprie iniţiativă, pentru a li se introduce un cip în propriul corp, un cip care să conţină toate datele personale.

Vă reamintesc acel celebru citat din Apocalipsa lui Ioan care vorbeşte despre aceste zile, încă de acum 2000 de ani: “Şi a făcut ca toţi: mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei. Aici e întelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este: şase sute şase zeci şi şase.”

Aceasta este stirea inspaimantatoare pt americani, dar si pt toata populatia planetei. De exemplu in Romania a fost o astfel de stire http://fara-secrete.blogspot.com/2010/07/emil-boc-toti-romanii-vor-avea-un-card.html despre care ministru sanatati, care si-a dat demisia de curand, declara ca toti romanii vor trebui sa aiba card de sanatate cu microcip, la noi nu s-a vorbit despre microcip implantat sub piele ci de card cu microcip, cea ce in SUA exista deja, ei neavand cartile de indentitate ca si noi ci acelea au microcip.
Daca vor reusii sa implanteze acele microcipuri pe diverse pretexte atunci vom avea probleme cu toti…

Publicat de                                                                                 Sursa:http://fara-secrete.blogspot.com

Share the joy
FacebookTwitterGoogle PlusEmailYahoo